Om butiken

Min butik Lilla Inredningsboden är en gårdsbutik som finns i Forsby strax utanför Gävle, intill hästhagar, skog och den forsande Testeboån. Gårdsbutiken har funnits sedan julen 2013 och gett mig många fina möten med människor och nya kära vänskaper. Några år senare öppnar jag nu även en webbutik. Det ska bli roligt och spännande med en helt ny erfarenhet.

Ända sedan jag var liten har jag brunnit för hem och inredning. Min främsta inspirationskälla är min mamma som alltid skapat trygghet i ett vackert och kärleksfullt barndomshem.

Våra minnen är viktiga för oss som individer. Det vill jag ta fasta på i min inredning. Jag vill omge mig av saker jag älskar och som ger mig fina minnen av människor, tider och platser. Jag vill rensa ut sådant som tar energi och som bara är i vägen.

I mitt hjärta kommer alltid den lantliga, romantiska stilen först, gärna med en personlig touch av Frankrike och till min gårdsbutik väljer jag noggrant ut personliga, unika ting av hög kvalitet som är vackra och dekorativa i ditt hem och i din trädgård. Jag ska göra allt jag kan för att just Du ska känna dig välkommen och trivas här hos mig.

Gårdsbutiken håller öppet enligt överenskommelse.

Webbutiken har öppet dygnet runt.

Varma hälsningar Linnéa